CarProf Garage Vantilt

Welkom bij CarProf Garage Vantilt, de garage voor alle merken. U kunt bij ons autobedrijf in Alken terecht voor onder andere auto-onderhoud aan alle merken ongeachte leeftijd, autoreparatie, een aankoop-keuring, diagnose - storing, bandenservice (bandenwissel, bandenaanschaf, uitlijnen), schadeherstel en airco onderhoud. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en verkopen van voertuigen. Wij werken elke dag met veel passie om de wagens van onze klanten in topconditie te houden. Wij trachten voor onze klanten steeds een oplossing op maat te vinden. Hierbij bouwen we verder op onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk. Wij proberen onze klanten steeds de hoogste service te bieden tegen de best mogelijke prijs. Daarnaast hebben wij steeds een voorraad aan tweedehandswagens voor onze klanten klaar staan en dit in iedere prijsklasse. Vindt u in onze stock niet wat u zoekt? Dan mag u als klant ons steeds contacteren en gaan wij voor u op zoek naar de wagen die het beste bij u past.

Hier zijn wij specialist in

Wanneer wij uw auto repareren, ongeacht leeftijd of merk, CarProf Garage Vantilt geeft u standaard 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon. Tot ziens bij onze autogarage in Alken

Lees verder

Met CarProf Garage Vantilt Pechhulp van ons autobedrijf in Alken heeft u de beste hulp voor onderweg in België en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken.

Lees verder

Bij CarProf Garage Vantilt bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. CarProf Garage Vantilt onderhoud en repareert alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd.

Lees verder

Office hours

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf Garage Vantilt

Kies uit 2 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion