CarProf Garage Special

Welkom bij CarProf Garage Special, de garage voor alle merken. U kunt bij ons autobedrijf in Lille terecht voor onder andere auto-onderhoud aan alle merken ongeachte leeftijd, reparatie, onze bandencentrale, carrosseriewerken en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op. Autobedrijf Garage Special is al meer dan 50 jaar een garantie voor klantvriendelijke service, kwaliteit en een correcte prijs. Onze specialisatie is Mercedes en Volkswagen, maar bij ons kunt u terecht met ieder automerk. We hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om aan alle merken te werken en vakkundig werk te leveren. Voor verkoop bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Hier zijn wij specialist in

Met CarProf Garage Special Pechhulp van ons autobedrijf in Lille heeft u de beste hulp voor onderweg in België en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken.

Lees verder

Bij CarProf Garage Special bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. CarProf Garage Special onderhoud en repareert alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd.

Lees verder

Wanneer wij uw auto repareren, ongeacht leeftijd of merk, CarProf Garage Special geeft u standaard 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon. Tot ziens bij onze autogarage in Lille

Lees verder

Office hours

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 19:00
dinsdag 08:00 - 19:00
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:30 - 12:00
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf Garage Special

Kies uit 42 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion