CarProf CVF Charleroi

Welkom bij CarProf CVF Charleroi, de garage voor alle merken. Ons bescheiden team staat garant voor een grote meerwaarde: persoonlijkheid in onze aanpak. We kennen elkaar en we kennen onze klanten. En dat creëert vertrouwen. Garage Dickens, dat is een klein team met grootste resultaten. U kunt bij ons terecht voor onder andere auto-onderhoud aan alle merken ongeachte leeftijd, maar ook autoreparatie, een aankoop-keuring, diagnose - storing, bandenservice (bandenwissel, bandenaanschaf, uitlijnen) en airco onderhoud.

Hier zijn wij specialist in

Wanneer wij uw auto repareren, ongeacht leeftijd of merk, CarProf CVF Charleroi geeft u standaard 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon. Tot ziens bij onze autogarage in Charleroi

Lees verder

Met CarProf CVF Charleroi Pechhulp van ons autobedrijf in Charleroi heeft u de beste hulp voor onderweg in België en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken.

Lees verder

Bij CarProf CVF Charleroi bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. CarProf CVF Charleroi onderhoud en repareert alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd.

Lees verder

Office hours

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 12:00
zondag Gesloten

De beste occasions vindt u bij CarProf CVF Charleroi

Kies uit 16 occasions

Bekijk onze occasions

CarProf Occasion