Diagnose CarProf autobedrijf
  • Dealer-kwaliteit voor een betere prijs
  • Moderne diagnoseapparatuur
  • Onderhoud met fabrieksgarantie

Vind uw vestiging

Uw auto uitlezenmet moderne diagnoseapparatuur

Met moderne diagnoseapparatuur lezen wij uw auto professioneel uit om te bepalen waardoor een storing wordt veroorzaakt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Daarnaast beschikken onze specialisten over de juiste kennis. Nieuwe auto’s zijn steeds vaker uitgerust met geavanceerde elektronica waardoor het opsporen van storingen lastiger is. Wij kunnen elke storing uitlezen ongeacht de merk of type auto dat u rijdt.

Storingen, waarschuwingenen andere meldingen

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto's slimmer, maar ook complexer. Als uw auto een probleem heeft, kunnen er verschillende storingen en meldingen verschijnen. Als het om ruitenwisservloeistof gaat, is dat vanzelfsprekend eenvoudig om op te lossen. Bij een storing in het motormanagement is het echter verstandig om uw auto uit te laten lezen bij een CarProf diagnose specialist.

De monteurs van CarProf worden regelmatig bijgeschoold. Ook obscure storingen zijn daarom geen probleem voor de specialisten van CarProf. Als het probleem gevonden is, wordt eerst een duidelijke offerte gemaakt. Met uw goedkeuring gaan we daarna aan de slag om de storing te verhelpen.
 

Diagnose CarProf autobedrijf