Aansluiten garageformule CarProf

Wilt u meer weten over de voordelen van CarProf voor uw bedrijf?

Neem contact op met Formule Manager Bjorn Van Cauwenberghe

Maak een afspraak

De beste formulevoor een beter rendement

Een compleet pakket aan services. Dat is wat de CarProf garageformule u biedt. Gesteund met de kennis van ons internationale netwerk ligt de focus van ons formule team op het verhogen van uw rendement, het aantrekken van nieuwe klanten met diverse campagnes, concepten en tools, het waarborgen van kwaliteit en het aanbieden van technische informatie en opleiding. Dit alles met volle aandacht voor onze formuledeelnemers.

CarProf is anders en biedt zekerheid

 1. CarProf rendementservice

  Een hoog rendement. Dat is het gewenste resultaat van uw onderneming. En continue verbetering van uw rendement. In samenwerking met WESP werken wij aan dit rendement.  
 2. Effectieve marketing ondersteuning

  Het CarProf marketingteam begeleidt u in al uw marketing- en communicatieactiviteiten. Vanuit CarProf's duidelijke positionering, sterke marketingstrategie en professionele uitingen ontwikkelt het marketingteam diverse multimediale campagnes en acties.
 3. CarProf Tools

  Als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux kan de CarProf garageformule rekenen op krachtige internationale ondersteuning. In de vorm van kennis, inkoopkracht en innovatie. Als CarProf ondernemer profiteert u hier ook van. We zijn actief in het ontwikkelen van concepten en tools die leads genereren voor u als CarProf ondernemer. Gericht op de consument om met uw autobedrijf in aanraking te komen.
 4. Moderne, professionele uitstraling

  Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 
 5. 24 maanden garantie voor uw klanten

  Laat uw klanten weten dat u onderdeel uitmaakt van een sterke formule. Uw pand krijgt een moderne, professionele en op maat gemaakte CarProf-uitstraling, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw eigen identiteit. De huisstijl kunt u tevens doorvoeren op uw bedrijfswagens en in de werkplaats.
 6. Volledig assortiment A-merkonderdelen

  CarProf biedt u een volledig assortiment van automaterialen, equipment en gereedschappen. Dankzij een landelijk dekkend en modern distributienetwerk kunnen wij de benodigde onderdelen meerdere keren per dag aan u leveren.
 7. TECH360

  Toegang tot de data van alle automerken. De juiste opleidingen en technische ondersteuning voor uw monteurs. Kennis van- en opleidingen voor het onderhoud aan elektrische voertuigen. Daarmee bent u als deelnemer gewapend tegen alle nieuwe technologische ontwikkelingen in de Automotive Aftersales markt.

Kortom, CarProf is dé formulevoor een beter rendement

Graag vertellen wij u nog meer over CarProf tijdens een vrijblijvende ontmoeting. Een afspraak is zo gemaakt. 

Maak een afspraak

CarProf worden